Любима мангака?
3 posters
Страница 1 от 1
Любима мангака?
Великите хора,които създават изкуството,без което живота би бил скучен и монотонен.Покланям се пред тях и отрправям към вас въпроса,който виждате като заглавие на темата.Първа ще отговоря аз разбира се *нахална е*-моята любима мангака е Youka Nitta,създателка на Boku no Koe XD,Fuyu no Semi,Haru wo Daiteita и още много други.Аригато,Нитта-сенсей!
Re: Любима мангака?
Yukiru Sugisaki
Прекланям се пред идеите и способностите на тази жена, която даде лично на мен герой, който никога няма да забравя. Красиво, забавно, тъжно, напрегнато...Какво ли не може да се открие в нейната манга, макар и не чак толкова известна
Прекланям се пред идеите и способностите на тази жена, която даде лично на мен герой, който никога няма да забравя. Красиво, забавно, тъжно, напрегнато...Какво ли не може да се открие в нейната манга, макар и не чак толкова известна
~Archer_Girl~- ~Вампир~
- Брой мнения : 626
Местожителство : Cowboy Bebop's world
Registration date : 09.10.2008
Re: Любима мангака?
При мен е същото- Yukiru Sugisaki- жена залята от велики идеи, Akira Toriyama- създателят на първото ми аниме, Sunao Yoshida.
Страхотни творци. Макар и господин Йошида вече да не е сред живите, той е създал любимата ми манга и съответно аниме, без които не мога и един ден... Вечер особено, когато съм си в къщи, поне няколко страници от мангата или поне един епизод.
Страхотни творци. Макар и господин Йошида вече да не е сред живите, той е създал любимата ми манга и съответно аниме, без които не мога и един ден... Вечер особено, когато съм си в къщи, поне няколко страници от мангата или поне един епизод.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите