Първото ви аниме?
+2
Jeremy_McLaud
KiTaNa-sAma
6 posters
Страница 1 от 1
Първото ви аниме?
Разровете си хубаво мозъците и отговорете на моя въпрос-Кое ви е първото аниме?В онези славни времена,когато още бяхме млади и по телевизията пускаха Покемон,Сейлър Муун и други такива,аз бях посветена в аниме културата и сега съм щаслива,че съм членка на отаку групата ^o^
BTW ~Първото ми аниме е Сейлър Муун
BTW ~Първото ми аниме е Сейлър Муун
Re: Първото ви аниме?
Първото ми аниме беше Покемон. Харесвах го и все още си го харесвам и го лгедам по Евроком. Много бяхме запалени. Целия блок ходехме да купуваме вафли и ядахме като ненормални и събирахме едни пластмасови пулчета дето бяха вътре и от сутрин до вече клечахме и играехме. Имах стотици такива, но като пораснах и ми изчезна манията и май ги хвърлих. Оо забравих.. Събирах и картинки от кроасани пращах албуми и ми пратиха една топка вътре с две грозни китки.. Малко се разочаровах тогава, ама си реках 'Квот такова' и си ги запазих. Даже още ми седят..
Jeremy_McLaud- ~Върколак~
- Брой мнения : 112
Местожителство : s7z
Registration date : 11.10.2008
Ха, ха, първото аниме беше Волтрон, не знам кой си го спомня, но едно време го даваха по първа или някоя от тези, вече не си спомням. Впечатляващо беше, поне за детския ми мозък и не пропусках нито една серия. Сега не бих го гледала, но тогава ги обожавах. После дойдоха и Покемон, Ю-Ги-О!, Бейблейд и какво ли още не. Сега съм налетяла на доста та се наложи и листа да правя, до толкова ми харесва да гледам подобни неща
~Archer_Girl~- ~Вампир~
- Брой мнения : 626
Местожителство : Cowboy Bebop's world
Registration date : 09.10.2008
Първото ми аниме беше Покемон.Луда маниачка на Покоемон бях.Не изпусках нито една серия,ровех се из програмите да вида кога го дават.Ставах през нощите да го гледам,повторения и прочие.СЪбирах пулове и пращах албуми,получих много награди
После дойде Ю-г-и-о-ставах да го гледам в 6 сутринта по БТВ.После започнах да събирам картите на това анименце и се съревнувавах с братовчед си и две момчета други.Винаги бях втора,и се се ядосвах на братовчед си,После спечелих плакат на Юги и прочие.
От там започна манията ми към Древен Египет и аниметата
После дойде Ю-г-и-о-ставах да го гледам в 6 сутринта по БТВ.После започнах да събирам картите на това анименце и се съревнувавах с братовчед си и две момчета други.Винаги бях втора,и се се ядосвах на братовчед си,После спечелих плакат на Юги и прочие.
От там започна манията ми към Древен Египет и аниметата
Първото ми аниме не съм много сигурна дали го помня, все пак гледам "детски" от бебе, били са ми като наркотик. Разбрах какво е аниме едва на седем и тогава и схванах това, което гледах, а именно Dragon Ball. Страхотно аниме, бях влюбена в него по онова време, пък и бях на седем все пак. Много старо, но и много вълнуващо. Все още го харесвам, и то много, макар че вече има други, които завземат първото място в класацията ми.
Еми и моето първо аниме беше Sailor Moon. Просто с нетърпение чаках да дойде събота и неделя и да го гледам ! Голяма радост беше
shit_- Брой мнения : 2
Registration date : 20.10.2008
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите