The Lord Of The Rings - Trilogy / Властелинът на пръстените
+2
~Archer_Girl~
KiTaNa-sAma
6 posters
Страница 1 от 1
The Lord Of The Rings - Trilogy / Властелинът на пръстените
Младият хобит Фродо и смелата задруга от приятели и съюзници се впускат в опасна мисия, за да унищожат легендарния Единствен пръстен. По петите им са слугите на злия Саурон, Господарят на мрака и създател на Пръстена. Ако Саурон си върне Пръстена, Средната земя е обречена. Тази епична история за доброто, злото, приятелството и саможертвата, носител на четири награди Оскар, ще ви пренесе в свят, който надминава и най-смелите ви фантазии.
Re: The Lord Of The Rings - Trilogy / Властелинът на пръстените
Любимите ми, и трите...Както и книгите. Върхът, всичко е супер там, не отричам. Има и недостатъци де, но пък не си личат толкова
~Archer_Girl~- ~Вампир~
- Брой мнения : 626
Местожителство : Cowboy Bebop's world
Registration date : 09.10.2008
Страхотна поредица, обожавам я, толкова пъти съм гледала и трите филма и съм чела книгите, че вече бройката не им знам.
Първия път като ги гледах въобще не ми харесаха,но сега съм на мнение,че няма по-яка трилогия от тази!
Nejna_droga- ~Вампир~
- Брой мнения : 387
Местожителство : In YOuR dReAmS....
Registration date : 09.10.2008
Якааааааааааа трилогия,но не отстъпва п онищо на Карибски Пирати,тъй тъй съм почнала,чакай да довърша.
Значи не съм чела книги,много са големи и реших да не гги започвам,филмите съм ги гледала,и ще кажа че са яка трилогия,Фродо и Леголас са ми лщбимци.Ауу Орландо Блуум.Къде се бе лщбими мой?
Значи не съм чела книги,много са големи и реших да не гги започвам,филмите съм ги гледала,и ще кажа че са яка трилогия,Фродо и Леголас са ми лщбимци.Ауу Орландо Блуум.Къде се бе лщбими мой?
Прочети и книгите, няма да съжаляваш!
Иначе филмите са страхотни, макар че можеше и по-добре... Съвсем скоро смятам да си направя един маратон...
Иначе филмите са страхотни, макар че можеше и по-добре... Съвсем скоро смятам да си направя един маратон...
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите