Изцепки
3 posters
Страница 1 от 1
Изцепки
Ей тукачка ще пускаме изцепки
Правилца:1.В главните роли
Ей тва е единственото правило
ето моята първа изцепка:
В главните ролиу:Аз и Даскала ми по Информатика
Даскала:Деси,я ми кажа сега,какво преставлява шината*
Аз:Проводник
Даскала:Че проводник,проводник е,а има ли си друго име:
Аз:Метал
Даскала:А само метал ли може да бъде
АЗ:Не и други разновидности
Даскала:Еми тогава,кажи правилната разновидност
Аз:Няма друга разновидност,даскале,освен човешкия мозък
Шината-това е кабелче,дето свързва компютрите в една шинна топология.За повече инфо,личнаат ми поща!
Правилца:1.В главните роли
Ей тва е единственото правило
ето моята първа изцепка:
В главните ролиу:Аз и Даскала ми по Информатика
Даскала:Деси,я ми кажа сега,какво преставлява шината*
Аз:Проводник
Даскала:Че проводник,проводник е,а има ли си друго име:
Аз:Метал
Даскала:А само метал ли може да бъде
АЗ:Не и други разновидности
Даскала:Еми тогава,кажи правилната разновидност
Аз:Няма друга разновидност,даскале,освен човешкия мозък
Шината-това е кабелче,дето свързва компютрите в една шинна топология.За повече инфо,личнаат ми поща!
Re: Изцепки
Участници:Нашата класна /госпожата по английски/,Недислав и Данаил влизат в час.Закъснели са.Носят със себе си голямо количество чипсове,някакви сладки и така нататък.Госпожата ги пожлежда някак сериозно и казва
-Що влизате в час С МАНДЖИТЕ бе?
Направо ме уби.Целия клас се смя страховито
-Що влизате в час С МАНДЖИТЕ бе?
Направо ме уби.Целия клас се смя страховито
Re: Изцепки
Хаха,което ми напомни случая с даскалката по математика и Наско от класа ми те са в главните роли ето я и случката:
Седим си в часа по математика и си говорим глупости,когато Наско извяди един презерватив и започна да го надува.Госпожата дълго гледа тъпо,докато не започнахме да си говорим нещо за секса и въпросния ми най-любим съученик се изцепи "Секса е върха".Тогава госпожата отиде до него и проведоха следния диалог:
-Атанасе,скеса ли е по-важен сега или математиката?-пита го тя
-Секса,госпожо-отговаря сериозно младежа-Ако не правехме секс нямаше да има математици.
Всички се засмяха,но в същия момент влиза класната,а Наско продължава да си надува кондома.Класната го предупреди "Атанасе,престани да си играеш с капути,че на края на годината ще изхвърчиш като спукан презерватив"
Седим си в часа по математика и си говорим глупости,когато Наско извяди един презерватив и започна да го надува.Госпожата дълго гледа тъпо,докато не започнахме да си говорим нещо за секса и въпросния ми най-любим съученик се изцепи "Секса е върха".Тогава госпожата отиде до него и проведоха следния диалог:
-Атанасе,скеса ли е по-важен сега или математиката?-пита го тя
-Секса,госпожо-отговаря сериозно младежа-Ако не правехме секс нямаше да има математици.
Всички се засмяха,но в същия момент влиза класната,а Наско продължава да си надува кондома.Класната го предупреди "Атанасе,престани да си играеш с капути,че на края на годината ще изхвърчиш като спукан презерватив"
Nejna_droga- ~Вампир~
- Брой мнения : 387
Местожителство : In YOuR dReAmS....
Registration date : 09.10.2008
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите