Welcome to new fantasy world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Тримата мускетари *Александър Дюма*

2 posters

Go down

Тримата мускетари *Александър Дюма* Empty Тримата мускетари *Александър Дюма*

Писане  KiTaNa-sAma Нед Окт 26, 2008 2:25 pm

Книга,която ми беше в списъка със задължителна литература.Тримата мускетари е едва първата книга от една трилогия.Следващите книги са "10 години след това" и "20 години след това".Въпреки че мускетарите не са вече толкова млади,мога да кажа,че и трите книги са истински шедьоври.Съдържат всичко,което му е нужно на човек от комедия до драма.Наистина почитам Дюма за работата му.Браво!
KiTaNa-sAma
KiTaNa-sAma
BlaCk aNd wHitE
BlaCk aNd wHitE

Брой мнения : 381
Местожителство : ПлАнеТата На ИзГубЕнитЕ ФантАзьорИ
Registration date : 07.10.2008

https://fantasyworld.aforumfree.com

Върнете се в началото Go down

Тримата мускетари *Александър Дюма* Empty Re: Тримата мускетари *Александър Дюма*

Писане  ~Archer_Girl~ Пон Ное 17, 2008 6:57 pm

Аз ги четох не защото са в програмата, а аз чета каквото хвана наред...Заобиколена съм от разни книги...Точно за "Тримата мускетари"(четох само нея) мога да кажа, че е доста забавна, доста увличаща, тъжна и какво ли още не, зависи от това какво ще намериш и искаш да намериш в нея. Тя е един от шедьоврите на Дюма, който лично аз предпочитам пред другите му с наистина добре премерени дози от почти всичко. И мотото продължава да бъде актуално, въпреки всичко, тъй че...шедьовър(днес не съм на тема есета, иначе пиша по много)
~Archer_Girl~
~Archer_Girl~
~Вампир~

Брой мнения : 626
Местожителство : Cowboy Bebop's world
Registration date : 09.10.2008

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите