Welcome to new fantasy world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

D.Gray-man

2 posters

Go down

D.Gray-man Empty D.Gray-man

Писане  KiTaNa-sAma Пет Окт 17, 2008 10:13 pm

D.Gray-man Dgrayman450km5
Акума- чудовища преродени от човешката душа с помоща на Millennium Earl. Той ги използва за оръжия с които да убива и разрушава в неговото търсене на най-скъпоценния "innocence" наречен СЪРЦЕТО. Но на пътя му застава организацията Black Order и техните екзорсисти. Историята започва с Ален Уолкър, момче прокълнато от Акума и останало живо след това, е по пътя си да стане Екзорсист след като се разделя с един от 5-мата генерали на организацията, Крос Мариан, който се е грижел за него от времето когато той е бил прокълнат. В Black Order той не само намира призванието си, но и много верни приятели с който той ще се бори срещу злите намерение на Earl.
Мой коментар~Едно фентъзи аниме,което поставя нови граници за въображението и развитието на този тип сюжети.Тук има съчетано всичко от комедия,до леко сълзлива драма.Всеки ще намери това ,което търси.
KiTaNa-sAma
KiTaNa-sAma
BlaCk aNd wHitE
BlaCk aNd wHitE

Брой мнения : 381
Местожителство : ПлАнеТата На ИзГубЕнитЕ ФантАзьорИ
Registration date : 07.10.2008

https://fantasyworld.aforumfree.com

Върнете се в началото Go down

D.Gray-man Empty Re: D.Gray-man

Писане  ~Archer_Girl~ Чет Дек 11, 2008 3:25 pm

Хванах едно мнениице в една далечна тема, че имало серия специално за България...Та нали съм любопитна взех да си изтгеля всички 103 серии...И наистина не е зле...Падам си по подобни, пък и рисунките са си добри, все още не знам как върви нататък, но като замисъл мисля, че е добро
~Archer_Girl~
~Archer_Girl~
~Вампир~

Брой мнения : 626
Местожителство : Cowboy Bebop's world
Registration date : 09.10.2008

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите