*Loveless*
3 posters
Страница 1 от 1
*Loveless*
Loveless e шоунен-ай фентъзи аниме създадено от Ин Коуга.Серията е побликувана в списанието Monthly Comic Zero Sum,публикувано от Ichijinsha.
В първия дент на новото си училище,дванадесет годишния Ритсука се среща с мистериозния 22-годишен Соуби.Той свърди,че е приятел на скоро убития брат на момчето,Сеймей.Скоро Ритсука разбира,че Сеймей и Соуби са били двойка при битките със заклинания.Сега Соуби е "сентокито" на Ритсука,или по-точно боеца на момчето,а брата на Сеймей е неговата "жертва".Заедно те предизвикват организацията "Седемте луни" и се опитват да научат за смъртта му,тъй като Ритсука е затубил всякакви спомени за миналото.
Мой коментар~Първото ми шоунен-ай аниме.Не знам какво да кажа освен...нямам думи .Чудесна история,много добро развитие,въпреки че понякога повтаряха едно и също нещо твърде дълго и започваше да става банално.Но иначе всички 12 епизода бяха много добре измислени
Re: *Loveless*
"Обичам те", "Обичам те"...май само това запомних от всички серии...Шегувам се...Понеже имам навика от всяко аниме да си извличам по някой любимец, то от това честта се падна на Соуби. Малко трудно навлязох в историята, да схвана за какво идва реч, но поне към средата вече навлязох. За първи път гледах неко аниме - с тези уши и опашки, е не беше зле. Малко приличаше на много други, но се гледа
~Archer_Girl~- ~Вампир~
- Брой мнения : 626
Местожителство : Cowboy Bebop's world
Registration date : 09.10.2008
Re: *Loveless*
Второто ми любимо аниме след бележника на смъртта.Самата история ме плени,но най-жалкото е че няма да има втори сезон.Обичам си те.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите