soul eater
2 posters
Страница 1 от 1
soul eater
Иде реч за шинигамита и техните коси ( не тези на главите им а класическата коса, която всеки уважаващ себе си Смърт /шинигами/уотевър/ би разнасял със себе си ) които в същност повечето време са в човешки облик. Та, идеята е, че трябва да съберат душите на 99 зли човека/демони/нещо по средата и на една вещица. Сичеч се разхождат наоколо и трепат разни деформирани шитни. След това тяхната коса ще стане "косата на смъртта". За чий им е косата им да стане косата на смъртта? Гледайте анимето, и ще разберете!
Info source
Мой коментар~ЛОЛ,това аниме ми разби фамилията.При представянето на всеки от отборите,които са съставени от главните герои се пръсках от смях,особено при отбора на Кид.Този персонаж определено ме остави без дъх.Гледайте анимето,ако вече не сте!
Re: soul eater
А,тва аниме ме въвлече в пакости тотално.Смях,лудори до безбожие.Киддд къде си бе човек?
Отбора на Кид е най-якия и най смешния.Абе анимето е наистина добро,страхотна зарибявка и голяма порция смях
Отбора на Кид е най-якия и най смешния.Абе анимето е наистина добро,страхотна зарибявка и голяма порция смях
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите