† Hellsing †
4 posters
Страница 1 от 1
† Hellsing †
В съвременна Англия от много години съществува секретна организация под властта на кралицата, чиято задача е да открива и отстранява свръхестествени същества, които заплашват мира в кралството. Нейното име е Хелсинг, наречена на основателя си, Ван Хелсинг, и поддържана от частната армия на рода му. Основният враг на Кралските Рицари, както те се наричат, са вампирите, които в последните години стават все повече и повече, поради причини, които се изясняват към края на първия (и единствен, за съжаление) сезон от сериала. Основният коз в борбата срещу свръхестественото, обаче, не са перфектно обучените войници или свръхмодерните оръжия, а един единствен... човек Някога, по времето на предишния лидер на Хелсинг, вампирът Алукард е бил пленен и затворен в подземията на замъка. Когато старият лидер умира, неговата дъщеря, Интеграл (не се смейте, момичето е модерно ), се принуждава да потърси убежище в същите тези подземия и в крайна сметка несъзнателно освобождава вампира. За благодарност, а и поради други, не съвсем ясни причини, Алукард й се заклева във вечна вярност и остава на служба като нейно тайно оръжие, когато Интеграл Хелсинг става новият водач на организацията.
Мой коментар~Малее,като видях Алукард се стреснах за момент.Този е абсолютен психопат,много ми допада X3 Анимето е доста впечатляващо,ако си падате по типа трилър няма да останете разочаровани
Re: † Hellsing †
Отначало ми се виждаше доста тъпо, но както си знам винаги пишат за едно аниме по-тъпо отколкото е то в действителност. Алукард е много пленяващ герой, голям образ и един от любимците ми, който бих гледала по цели нощи(през нощта е по-ефективен все пак). Не познавах до тогава герой, който да може толкова неща като него. Анимето е добро за малкото си серии, малко гадно нарисувано на моменти, но все пак търпи се. Овата са много добре нарисувани все пак. Единственого гадно беше, че го имам на английски, а мразя анимета на английски, японофил съм
~Archer_Girl~- ~Вампир~
- Брой мнения : 626
Местожителство : Cowboy Bebop's world
Registration date : 09.10.2008
На мен ми беше много скучно до към трета серия.После като ме тресна хормона,на лудост,се азагледах отново в това аниме и този Алукард ме плени.Много си го обичкам.Защо ли?Отговора на въпроса,се крие в това че тогава бях изперкало същество(не че ся не съм )Анимето става за зарибявка
Наистина много добро аниме, зарибяващо и пленяващо с обстановката и развитието на действие, героите също си ги бива, едни странни шемети. Честно казано, почнах го само за да си губя времето с нещо, но в последствие се оказа, че не е само за това и дори го гледах повторно.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите