Vampire knight
4 posters
Страница 1 от 1
Vampire knight
Заглавие: Vampire Knight
Тип: TV епизоди
Епизоди: 26
Излъчване: 08.04.2008 - **.**.2008
Жанр: Романтика, Шоуджо, Екшън
Продуценти: Studio DEEN
Инфо: "Cross Academy" се посещава от 22 групи ученици - дневна и нощна група. Когато дневната група си отива те се срещат на входа на училището с нощната група. Yuki Cross и Zero Kiryu са пазителите на училището, които се опитвад да запазят тайната от дневната група че всички от нощната са вампири.
Мой коментар~Отскоро гледам анимето и ми е малко трудно да свикна с арта,иначе засега ми харесва.Разбира се всички вампири са страшно секси,особено Зеро
Re: Vampire knight
Първи сезон - очаквах малко повече, честно да си кажа, понеже вървеше малко скучно, така и не успях да свикна, чак накрая нещо му хванах...края. Още ме е страх да пусна втори сезон, но ще споделя мнение от него като това стане. Иначе и там има добри и запомнящи се образи и моменти, песента например за начало е адски яка и за първи път гледах начало на аниме без да превъртал след първия път. Както и да е. На моменти арта и историята като че ли куцаха, но...понасяше се
~Archer_Girl~- ~Вампир~
- Брой мнения : 626
Местожителство : Cowboy Bebop's world
Registration date : 09.10.2008
Душата ми се разкъса на две парчета още от първия епизод
Едната ми беше лудо влюбена в Zero,а другата бееше против това
Постепеннно се офладях и надделя людовлюбенаат часат
АНимет ое супер зарибяващо,очаквам с нетърпение още серии от втори сезон
Едната ми беше лудо влюбена в Zero,а другата бееше против това
Постепеннно се офладях и надделя людовлюбенаат часат
АНимет ое супер зарибяващо,очаквам с нетърпение още серии от втори сезон
Едно от най- добрите нови анимета. Лично мое мнение е, че историята е неповторимо красива, макар и някои да казват че е банална. Има любов, драма, хумор и екшън, а на мен друго не ми трябва. Арта, макар и сериозно да куца на моменти, също е много добър, има си някакъв чар, с който не може да се сравнява по никакъв начин с други анимета. Самите герои, персонажи, всеки със свои си проблеми и едни уникални характери. Песничките, и от първи сезон и от втори са великолепни, обожавам ги!
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите