Първа манга?
4 posters
Страница 1 от 1
Първа манга?
Всеки уважаващ се аниме фен е прочел поне една манга.Кога и при какви обстоятелства,за който и да е от тях е различно.Моята първа манга е Наруто,а обстоятелствата при които я прочетох бяха-не ми се чакаше толкова дълго време да научавам ккаво ще стане в следващия епизод и започнах да се занимавам с мангата.Е,това е,а вашата първа манга?
Re: Първа манга?
Ю-Ги-О...Първата ми манга, първото аниме, което ме въвлече истински в отаку индустрията. Причината беше, че анимето и всичко останало(манията преди годинки) беше ме запленило и се интересувах около цялата история. Почувствах се някак задължена да прочета и мангата, макар че сега вече не си спомням половината от нещата, понеже бях по-зле с английския и в повечето време гледах само картинки
~Archer_Girl~- ~Вампир~
- Брой мнения : 626
Местожителство : Cowboy Bebop's world
Registration date : 09.10.2008
Наруто-първаат манга дето прочетох с удоволствие.Бяха ми подарили и още две,имена не помня,ама ги забутах под леглото и не ги прочетох.Самите резюмета не ми аресаха.
Наруто още с първата страница ме плени,та за тва и я прочетой.
Наруто още с първата страница ме плени,та за тва и я прочетой.
Мога да кажа, че малко укъсних с мангата, едва преди около две години започнах да чета и първата ми беше DNAngel. Великолепен арт, великолепна история, четох я до определено положение и започнах с анимето, като продължих едновременно и да чета. В последствие я и препрочетох де... обичам някои неща да ги чета по повече от два пъти.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите