Логически задачи T_T
+3
Naith
Gaara_chan
KiTaNa-sAma
7 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Логически задачи T_T
Ами,мисля,че знаете какво представляват логическите задачи.Всеки един от вас е решавал не веднъж такива,сигурна съм.Мога единствено да ви кажа,че аз съм много зле с тези неща,но все пак ще пробвам да развия тази тема.Ето и първата задачка:
В полунощ, в Лондон, в един влак, по коридора минава един човек.
Влиза в едно купе.
От купето се чува писък.
Влизат хора и виждат мъртва жена.
идва полиция.Разследват и хващат Мистър Браун.
Завеждат го в участъка и го разпитват.
Той им казва, че се казва Мистър Браун и... и го пускат.
Защо са го пуснали?
В полунощ, в Лондон, в един влак, по коридора минава един човек.
Влиза в едно купе.
От купето се чува писък.
Влизат хора и виждат мъртва жена.
идва полиция.Разследват и хващат Мистър Браун.
Завеждат го в участъка и го разпитват.
Той им казва, че се казва Мистър Браун и... и го пускат.
Защо са го пуснали?
Re: Логически задачи T_T
Щот сигурно е бил Мъжа на тази убита жена.Той е влезнал,сигурно,сдърпали са се и той я е убил с рръкавици,да не разберат криминолозиите .За тва са го пуснали тъпите полицаи,макар че не е изключено той да е убиеца
Е баси криминалното го изкарах
Е баси криминалното го изкарах
Никой не е казал, че човека е бил мъж... Сигурно са разкрили, че убиецът е жена... И мен не ме бива в подобни...
А може да е с връзки,щом си е казал името и са го пуснали
Nejna_droga- ~Вампир~
- Брой мнения : 387
Местожителство : In YOuR dReAmS....
Registration date : 09.10.2008
Мнеее,нито една от вас не позна.Ще ви дам жокерче
Всичко се крие в правилното четене.МНОГО ВНИМАТЕЛНО ПРЕГЛЕДАЙТЕ условието
Всичко се крие в правилното четене.МНОГО ВНИМАТЕЛНО ПРЕГЛЕДАЙТЕ условието
Да не би Мистър Браун да е от онези хора,които влизат в купето и виждат мъртвата жена?
Nejna_droga- ~Вампир~
Всъщност не е Мистър Браун, а просто се е представил за него, затова са го и пуснали като си е казал името.
Ба, това съм го чувала вече някъде, ама не се сещам какъв беше отговора ,преди години доста решавах логически задачки, но вече не ме бива...
Ба, това съм го чувала вече някъде, ама не се сещам какъв беше отговора ,преди години доста решавах логически задачки, но вече не ме бива...
Амии всъщност той не е под прикритие,влезнал е в купето преди жената да умре и е бил там,когато е умряла.Не й е съпруг и...ами вижте добре какво пише там.Има нещо,което изпущате.В края е
ЯСно значи или е свидетел-помощник на убиеца или е самия убиец
П.П.Заслужавам една голяма двойка по математика
П.П.Заслужавам една голяма двойка по математика
уБИЕЦ с връзки.
Или пък убиец-лъжец
Вкаран в полицейско разследване под друго име
П..П.П.П. Prison Break in my mozyk
Или пък убиец-лъжец
Вкаран в полицейско разследване под друго име
П..П.П.П. Prison Break in my mozyk
Нееееее,ууф последен и най-голям жокер.Отговора се крие в многоточието.Това е
Така най-сетне ми светна лампичката в главата
Значи според мен отговора е така.
Криминолозите взимат улики от Мистър Браун(след няколко часов разпит),после предават следствието на прокуратурата и накрая го усъждат на няколко години затвор(примерно 20)(по-бързата процедура).Мистър Браун излежава присъдата си го пускат
Всичко това е плод на второто ми аз-Криминологичното ми.
П.П.Аз ако бях криминолог бих сторила същото
Значи според мен отговора е така.
Криминолозите взимат улики от Мистър Браун(след няколко часов разпит),после предават следствието на прокуратурата и накрая го усъждат на няколко години затвор(примерно 20)(по-бързата процедура).Мистър Браун излежава присъдата си го пускат
Всичко това е плод на второто ми аз-Криминологичното ми.
П.П.Аз ако бях криминолог бих сторила същото
Ето задачката
Имаме старовремски дървен кораб. От едната му страна е спусната въжена стълба. Първите 3 стъпала (пръчки) са потънали във водата, четвъртата пръчка е точно на нивото на водата. Разстоянието между пръчките (стъпалата) на стълбата е 30 сантиметра. Над водата има 13 стъпала от стълбата. Скоростта на покачване на водата при прилив е 40 см/час. В задачата се пита до кое стъпало ще е стигнала водата след 3 часа прилив.
Приятно решаване
П.П.Без чичо-гугал моля ви
Имаме старовремски дървен кораб. От едната му страна е спусната въжена стълба. Първите 3 стъпала (пръчки) са потънали във водата, четвъртата пръчка е точно на нивото на водата. Разстоянието между пръчките (стъпалата) на стълбата е 30 сантиметра. Над водата има 13 стъпала от стълбата. Скоростта на покачване на водата при прилив е 40 см/час. В задачата се пита до кое стъпало ще е стигнала водата след 3 часа прилив.
Приятно решаване
П.П.Без чичо-гугал моля ви
Еми Дес ти се издаде.Това е отговора нали?Остава си на същата стълбаGaara_chan написа:Жокер:Помислете върху възможноста за оставане на същото стапало.
Понеже ми писна да чакам задачки
Ео и отговора:С покачване на водата ,кораба също се покачва,следователно от всичко това следва ,че Стълбата остава на същото ниво.
Нека сега,някой пусне друга задачака
Ео и отговора:С покачване на водата ,кораба също се покачва,следователно от всичко това следва ,че Стълбата остава на същото ниво.
Нека сега,някой пусне друга задачака
Айде аз ще пусна
Да се пренесем в България през 13 век....цялото семейство са на нивата...само бабата си е вкъщи и готви нещо....внучката се връща по-рано,вижда ,че яденето къкри в огнището и веднага слага шепа сол...след малко бабата се връща и сипва шепа сол.След извесно време майката се прибира и без бабата да види,сипва шепа сол в яденето...когато мъжете се връщат и виждат какво има за обяд,веднага искат солта...какво е това ядене?
Да се пренесем в България през 13 век....цялото семейство са на нивата...само бабата си е вкъщи и готви нещо....внучката се връща по-рано,вижда ,че яденето къкри в огнището и веднага слага шепа сол...след малко бабата се връща и сипва шепа сол.След извесно време майката се прибира и без бабата да види,сипва шепа сол в яденето...когато мъжете се връщат и виждат какво има за обяд,веднага искат солта...какво е това ядене?
Nejna_droga- ~Вампир~
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите