Welcome to new fantasy world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Виктор Юго - "Клетниците"

3 posters

Go down

Виктор Юго - "Клетниците" Empty Виктор Юго - "Клетниците"

Писане  ShaDow_MiSt Съб Окт 18, 2008 9:33 pm

Е, може на някои да се стори доста детско и малко странно, че пускам тема за тази книга, но истината, че тя е една от най-истинските, които съм чела досега. Толкова много чувства, различни персонажи и характери се преплитат в нея, толкова трагедия и реализъм, че направо настръхвам. В това си творение Юго е постигнал нещо уникално - съвсем ненатрапчиво е предал как от дъното на битието всеки може да достигне до върха без да иска никаква похвала или награда. Винаги когато я чета, плача на последните глави. Не, не защото съчувствам на Козет или защото Жан Валжан умира. По-скоро ме трогва жертвата, която прави той, за да е щастливо дете, които дори не е негово. Цялата болка, която сам си причинява, за да не пречи на нечие друго щастие ... Това просто е една уникална книга, която е цяло съкровище за всеки човек!
ShaDow_MiSt
ShaDow_MiSt
~Човек~

Брой мнения : 35
Местожителство : Shadow Realms
Registration date : 16.10.2008

http://shadows.nice-board.net/index.htm

Върнете се в началото Go down

Виктор Юго - "Клетниците" Empty Re: Виктор Юго - "Клетниците"

Писане  KiTaNa-sAma Нед Окт 19, 2008 4:10 pm

В четвърти клас прочетох една книжка свързана с "Клетниците".Книгата беше Козета.Страшно много ми хареса,дотогава не бях поглеждала четиво с толкова пропит замисъл в него.След това веднага потърсих и "Клетниците" и не останах разочарована от книгата.Все още ми остава една от любимите
KiTaNa-sAma
KiTaNa-sAma
BlaCk aNd wHitE
BlaCk aNd wHitE

Брой мнения : 381
Местожителство : ПлАнеТата На ИзГубЕнитЕ ФантАзьорИ
Registration date : 07.10.2008

https://fantasyworld.aforumfree.com

Писане  ~Archer_Girl~ Пон Ное 17, 2008 6:53 pm

Книга с прекрасен сюжет и замисъл(макар че имам една забележка, че понякога ми се струваше че чета безмисленици). И все пак е доста ярка, добре написана и накратко великолепен роман.
~Archer_Girl~
~Archer_Girl~
~Вампир~

Брой мнения : 626
Местожителство : Cowboy Bebop's world
Registration date : 09.10.2008

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото