Death note
4 posters
Страница 1 от 1
Death note
Лайт Ягами е 17-годишно момче, което намира на улицата тетрадка, озаглавена „Death Note“. Тя е изпусната от шинигамито Ryuk, който е бог на смъртта. Скоро Ягами открива, че тетрадката му позволява, да убие всеки, като изпише истинското име на жертвата и причините за смъртта му. Откривайки тази възможност, Ягами решава да прочисти света от злото. Действията му обаче биват разчетени от предвидливият Л, който е на същите години и със сходен характер. Л е странно момче, което много обича сладки. Той иска да помогне на ФБР да открият кой е убиецът на престъпници, седящ зад прозвището Кира. Л е на крачка от разкритието, че Лайт всъщност е всеизвестният Кира, но заподозреният оспява да смъкне обвиненията от себе си и дори да се внедри в екипа по залавянето на Кира, с когото всъщност са една и съща личност.
Мой коментар~Едно аниме,в което е показана същността на типа човешки характер с божествена мания.Една брилянтна гонидба между двама гениални съперници,на които наистина се възхищавам.Тази история ве плени изцяло...наистина невероятно!
Re: Death note
Всичко пък тук започна от един човек, който хвалеше анимето. Тъй като този човек е важен по свой начин за мен реших и аз да гледам анимето. Една дума - върховно, няма да е достатъчна. Аниме със свой собствен живот и все пак близко. Харесаха ми българските елементи(Валери Божинов на онзи съвет) и за другото не мога да опиша нещата. Както казах всичко е добре изпипано, добра история(само накрая омазаха нещата като развалиха историята. Ако беше вървяла до края така, както в началото нямаше края да ме разочарова). Дори игралните филми гледах, толкова бях въвлечена в историята
~Archer_Girl~- ~Вампир~
- Брой мнения : 626
Местожителство : Cowboy Bebop's world
Registration date : 09.10.2008
Аниме в което беше вложена страхотна мисъл,прави анимето по въ;нуващо.Затова горещо препоръчвам на всички да го глеедат.Едно от моите любими анимета.
Обичам го.
Не.
Обожавам го.
Историята ме накара да седя посреднощ, за да гледам епизоди. Зарибена до дупка. Първата песен Night
tmare - The World много я обичам.
И беше идеално ..
До 25 епизод.
То не бяха сълзи, то не бяха викове, вряскане, то не беше хлипане, траут, ревене .. от моя страна.
И вече гледах само малка част от няколко епизода нататъка и последния,за да видя възмездието си.
Толкова много мразя 25 епизод.
Но все пак обичам анимето ^^ ..
особено един.
Не.
Обожавам го.
Историята ме накара да седя посреднощ, за да гледам епизоди. Зарибена до дупка. Първата песен Night
tmare - The World много я обичам.
И беше идеално ..
До 25 епизод.
То не бяха сълзи, то не бяха викове, вряскане, то не беше хлипане, траут, ревене .. от моя страна.
И вече гледах само малка част от няколко епизода нататъка и последния,за да видя възмездието си.
Толкова много мразя 25 епизод.
Но все пак обичам анимето ^^ ..
особено един.
Miss Murder- ~Вампир~
- Брой мнения : 45
Местожителство : In Zero's arms xD
Registration date : 11.10.2008
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите