--Bleach--
2 posters
Страница 1 от 1
--Bleach--
Ичиго е объркан тийнейджър, който винаги е имал способността да вижда духове. Историята започва с появата на странно облечено момиче в спалнята му, което е доста изненадано, че той изобщо може да я вижда. Това момиче е Кучики Рукиа и е шинигами /косач на души/. Последващия им разговор е прекъснат от появата на Холоул /Hollow - празнина/ - зъл дух. Рукиа се бие с духа, но е лошо ранена и прехвърля силите си на Ичиго, за да му даде шанс да спаси себе си и семейството си. Ичиго побеждава холоула само с един удар на занпактуто /занпакту - оръжието на шинигамите/ си.
На следващия ден Рукиа се появява в училището на Ичиго, като ученичка. За негова голяма изненада, сега тя е нормален човек. Оказва се, че духовната сила на Ичиго е причинила пълното изсмукване на силите на Рукиа, като я е оставил затворена в гигай - изкуствено тяло. Докато тя възстановява способностите си, Ичиго трябва да поеме задълженията ѝ и да се грижи за града, като се бие със злите духове.
Мой коментар~Много ми допада сюжета,отначало не ми харесваше арта и отказвах да го гледам,но след като ми доскуча вкъщи и го пуснах.Изненадах се,когато на 13 минута вече се заливах от смях.Рукия и Ичиго са чиста комедия заедно.Подозирам,че ще бъдат двойка
Re: --Bleach--
Понеже мразех анимета с над сто епизода(аз дори си мислех, че 95 е много...), но веднъж реших да го пусна от упоритост и открих нова страст. Сега не минава ден без да минем с някаква шега и да се включи анимето. Например името на Ичиго(ичиго - ягода), или пък Ренджи, Ишин(бащата на Ичиго)...Много добра история, много смях, екшън...Всичко може да се намери вътре, поне от моя гледна точка
~Archer_Girl~- ~Вампир~
- Брой мнения : 626
Местожителство : Cowboy Bebop's world
Registration date : 09.10.2008
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите